Huis van de Wijk Venlo oost

Stichting Leutherberg
In samenwerking met:

HvdW - Op d'n Berg

Ericaweg 6
5915ES Venlo
Tel.: 077-3903900

HvdW - De Vogelhut

Merelweg 1
5915BT Venlo
Tel.: 077-3030629
Welkom Activiteiten Verhuur Over ons Contact

Nieuwsbericht


Bezoek wethouder Vera Tax

02 jun 2016
Op woensdag 1 juni bezocht wethouder Vera Tax de Vogelhut. Het bezoek vond plaats op een informele en ontspannen wijze. Het was de bedoeling van de wethouder om kennis te nemen van de werkwijze van het Huis van de Wijk Venlo oost. Ook wilde de wethouder in gesprek over de mogelijkheden en onmogelijkheden van de uitvoering van het beleid van de gemeente in het kader van de decentralisaties WMO, participatie en jeugdzorg.

Tijdens het bezoek werd er door de wethouder met Ton Elissen, de voorzitter van het Huis van de Wijk Venlo oost, gesproken over het functioneren van het Huis van de Wijk Venlo oost en werden de activiteiten van Schilderenz en de computerles bezocht.

De wethouder bleek met name een goed gevoel bij de schildersactiviteiten te hebben omdat zij voorheen ook op het vlak van schilderkunsten actief was.

Ook werd met de coördinator Huizen van de Wijk, Linda Nijssen en 3 andere professionals gesproken over de inns en outs van het laten participeren van wijkbewoners met een lange afstand tot de arbeidsmarkt.