Huis van de Wijk Venlo oost

Stichting Leutherberg
In samenwerking met:

HvdW - Op d'n Berg

Ericaweg 6
5915ES Venlo
Tel.: 077-3903900

HvdW - De Vogelhut

Merelweg 1
5915BT Venlo
Tel.: 077-3030629
Welkom Activiteiten Verhuur Over ons Contact

Scootmobielpool

Vanaf 1 oktober 2015 kunnen wijkbewoners gratis een scootmobiel lenen bij het Huis van de Wijk Venlo oost. De Scootmobielpool is in samenwerking met de gemeente Venlo opgezet.

De scootmobiel is alleen bedoeld voor recreatief gebruik. U heeft geen indicatie nodig. Volstaan kan worden met een melding bij het Huis van de Wijk Venlo oost. U moet een aanmeldingsformulier invullen. Daarna wordt bekeken of u in aanmerking komt. Is dit het geval, dan wordt u doorverwezen naar `Medipoint` voor een rijvaardigheidstest. Als u hiervoor bent geslaagd, kunt u gebruik gaan maken van de scootmobiel.

De scootmobiel reserveert u bij het Huis van de Wijk Venlo oost via telefoonnummer 077-3903900. Reserveren tenminste 3 dagen voor gewenst gebruik.

Buurtwerkbedrijf KanDoen is verantwoordelijk voor het beheer van het uitgiftepunt. Buurtwerkbedrijf KanDoen zorgt voor de afgifte van de scootmobiel. Ook controleren zij na gebruik de technische staat. Voor het eerste gebruik krijgt u een instructie van een medewerker van Buurtwerkbedrijf KanDoen.

U komt de scootmobiel zelf ophalen bij De Vogelhut aan de Merelweg 1.

Kunt u niet zelf komen, dan kan een medewerker van Buurtwerkbedrijf KanDoen de scootmobiel bij u thuis brengen en ophalen. Woont u verder dan 1 km van De Vogelhut af, dan kunt u de Buurtbus inschakelen.

Extra informatie

LocatieHvdW - De Vogelhut
Merelweg 1
DeelnameGratis