Huis van de Wijk Venlo oost

Stichting Leutherberg
In samenwerking met:

HvdW - Op d'n Berg

Ericaweg 6
5915ES Venlo
Tel.: 077-3903900

HvdW - De Vogelhut

Merelweg 1
5915BT Venlo
Tel.: 077-3030629
Welkom Activiteiten Verhuur Over ons Contact

Nieuwsbericht


Vrijwilligersdag 2016

01 okt 2016
Vrijdag 30 september vond in de Vogelhut de vrijwilligers/Kandoendag plaats.
Professionals werkzaam in de wijk Venlo Oost wilden de vrijwilligers van Stichting Leutherberg en de Kandoen medewerkers, werkzaam in de wijk, in het zonnetje zetten.
Het was een geslaagde zonnige dag! In de ochtend hebben de professionals hun best gedaan om de voorbereidingen te treffen voor de afsluitende barbecue; een groep was verantwoordelijk voor het voorbereiden van het vlees, een ander voor salades en weer een ander groepje voor de sauzen. De laatste groep was verantwoordelijk voor een leuke aankleding.

Vanaf 12.30 uur kwamen de eerste vrijwilligers binnen wandelen. Na het welkomstwoord van voorzitter Ton Elissen, vergezeld door een kop koffie en een stukje vlaai, liepen zij in een groep naar het VVV stadion alwaar ze een rondleiding aangeboden kregen. Bij terugkomst in de Vogelhut konden ze verschillende leuke spellen doen zoals vier op een rij of het stokvangspel. De sfeer zat er goed in!Vlak voor de barbecue werd de Vrijwilliger van het Jaar verkozen: Jos van Wylick, van de computerclub en de buurtbieb, mag komend jaar deze titel dragen. Na de geslaagde barbecue zat de dag er, voor dit jaar, helaas op.
We kijken al uit naar het volgend jaar!